1. På denna reklam sätter en kille upp ett stånd på en strand med solljuset mot sig med den klassiska svenska smaken kaviar. Han sätter upp det i los Angeles och alla som går förbi får smaka det. Det är inte så många som tycker att det är gott för att det är så svensk smak och det kanske inte smakar så gott för amerikaner. Massor av folk kommer och smakar och ingen tycker att det är gott. Det är till och med en kille som frågar hur han ens kan dela ut det.
  2. Den här reklamen riktar sig till svenskar. Det jag tror att de vill säga med den är att eftersom vi flesta svenskar älskar det så mycket kanske de vill se hur det är i resten av världen. Men det verkar bara vara en väldigt svensk smak alltså att bara svenskar tycker om det. Känslorna jag ska får är humor för att han är rolig och att jag ska tycka att det är konstigt att de inte tycker om det. Vad de vill att man ska göra efter att man sätt reklamen är att köpa och smaka. De får mig att titta på reklamen för att jag gillar kaviar.
  3. Reklamen engagerar mig för att jag gillar kaviar och får konstiga känslor hur man inte kan tycka om kaviar. När jag ser reklamen blir jag sugen på kaviar och jag tänker på när jag brer en kaviar macka.                                                                                                                                                                                 av: Melvin